Cabrinha Schwichblade 2017 kitepakke
Cabrinha Schwichblade 2017 kitepakke Cabrinha Schwichblade 2017 kitepakke Cabrinha Schwichblade 2017 kitepakke Cabrinha Schwichblade 2017 kitepakke Cabrinha Schwichblade 2017 kitepakke

Cabrinha Schwichblade 2017 kitepakke

Pris: 18.446 DKK 12.495 DKK
Ex. moms: 9.996 DKK
Varenummer:  AFHENTNINGSTILBUD kitepakke med Spectrum board
Lagerstatus:  På lager

Tilvalg / varianter


* Størrelse - Kites:

Cabrinha Switchblad 12m 2017

Switchblade har med sine 12 år hos Cabrinha, fået lov til at udvikle sig og blevet en af de mest ikoniske kiteserier på markedet. 

Switchblade er kiten til dig, der ønsker en freeride kite, som kan bruges under alle forhold. Switchblade er til dig der går efter kvalitet, stil og kontrol. Med denne kite får du en forudsigelig kraftoverførelse, direkte styring i baren og kompromisløs high-end performance. Med Switchblade har Cabrinha omdefineret, hvad en enkelt kite kan!

Til 2016 sæsonen fik Switchblade den nye Power Profile, der giver mindre turbulens, mere stabilitet og højere fart igennem vinduet. Her får du masser af kontrollerbar power og præcise turns, i et enormt bredt vind område – samtidig med at den går eminent højde! 

Alt sammen med det velkendte gode barpres og konstante træk, som netop er nøgleord for Switchblade.

Detaljer: 
- 2DR Ripstop 
- Skeletal frame 
- Dynamic Arc 
- Sprint Airlock 
- 1X 
- Pure Profile

Cabrinha Spectrum 144

Spectrum fra Cabrinha er lavet til at dække alle slags vind- og vandforhold, uanset om det chop, småbølger eller fladt vandt. Ønsker du et let sejlende og tilgivende board, der gør selv de ”værste” forhold til en drøm – er Spectrum boardet til dig. 

Hvis du lige er startet med kitesurfing, vil Spectrum være det ideelle begynder board, hvad end du skal lære at sejle, holde højde, hoppe eller begynde med unhooked tricks. 

Den lette konstruktion, konkav bundshapet og rockerlinjen hjælper den øvede sejler med at stryge upwind og sejle igennem choppy forhold som var det smør. 

Spectrum er et board, som lever fuldt ud op til sit navn! 

Detaljer: 
- Trækerne
- M6 inserts 
- H1 & H2 kompatibel 
- Fast Rocker
- Leveres inklusiv finner 

Cabrinha Fixed Fireball 1X Trimlite 

Cabrinha Fixed 1X Trimelite Ball er en nyhed til 2017 fra Cabrinha. Baren kommer med Fireball, Trimlite, 1X saftey line og Cabrinhas Quickloop quickrelease.  

Fireball systemet er en helt nyt og revolutionerende måde at kombinerer spreaderbar og ”chicken loopet”. 

Fireball er bygget til at gøre overførelsen, af kraften fra kiten mere ergonomisk, samt give bedre bevægelsesfrihed. Selve fireball kuglen og låse mekanismen består af, et halvcirkelformet ”beslag”, der bringer det pivoterende drejepunkt tættere på kroppen. Dette gør at spreaderbaren ikke trækkes op, og ind mod kroppen, når trækket kommer over hovedet. 

Det sker fordi selve krogen på spreaderbaren, sidder tættere på kroppen, og dermed minimeres mængden af vrid i spreaderbaren ind imod kroppen, med op til 50%. 
En traditionel spreaderbar har et trækpunkt omkring 11.5 cm fra kroppen, mens Fireball kun er 6 cm fra kroppen.

Du kan læse meget mere om Cabrinha Fireball her!

Trimlite trimsystem minder mere om de traditionelle cleat systemer. Det er et helt simpelt depower system der ikke går på kompromis med holdbarhed og brugervenlighed. Det specielle ved Cabrinhas system er at det består af meget få dele og delene ikke består af plastik, men derimod af rustfrit stål. Fordelen er at tænderne på cleaten ikke bliver slidt og altid har et godt greb om trimlinen.  Selvom man har depoweret så meget systemet tillader, forbliver trimlinen kort, da depowersnoren er omgivet af kraftig bungee.

Derudover kører depowerlinen utroligt let og ubesværet, så man kan trimme uden chickenloopet falder ud af trapezen.

Som navnet antyder kan denne bar ikke ændres i længden. Den er mere simpel og vejer mindre end overdrive baren.

Med 1X Sikkerhedssystemet er du sikker på at, alt træk forsvinder ud af kiten når du udløser din quickrelease. 1X flagger ud på den ene styre line, og virker på både vand, land og alle vindforhold. 

Detaljer: 
- Trimlite trim system 
- 1X sikkerheds system 
- Bar floats 
- Leveres med short leash

 

Skriv en anmeldelse

Dit navn:
Din anmeldelse:
Bemærk: HTML oversættes ikke!

Bedømmelse: Dårlig            God

Skriv koden fra billedet herunder: